Club Repeat Hoogeveen: dé leukste groepslessen voor jou
LesMills-BodyStep_ClubRepeat-Hoogeveen-groepslessen_logo

BodyStep is een super energieke & conditionele les waarbij je het gehele lichaam traint.

LesMills BodyStep

BODYSTEP is de energieke workout die je een bevrijdend en fit gevoel geeft. Met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen op, over en rondom de step, goede muziek en toegankelijke instructeurs word je extra gemotiveerd en tot grotere prestaties gebracht. De cardionummers zorgen voor vetverbranding in een hogere versnelling, gevolgd door spierverstevigende tracks die je lichaam nog mooier vormen en strakker maken.

Elke muziektrack bij BODYSTEP heeft een specifieke focus. Samen vormen ze een energieke, full body workout. BODYSTEP is voor iedereen geschikt: van beginner tot gevorderde, want je kunt de hoogte van de step, en daarmee de intensiteit van de workout, zelf bepalen.

 

Verschillende intensiteitsniveaus

Bodystep is een energieke les waar je heel veel uit kan halen, zowel conditioneel als kracht. Het zijn niet alleen de benen en billen die we trainen, maar er ligt ook veel accent op het bovenlichaam. Deze les is zeer toegankelijk voor iemand die nog nooit steps heeft gedaan, maar ook een gevorderd stepper komt hier aan zijn trekken.

In de nummers zijn verschillende intensiteit levels en opties ingebouwd. De instructeur die les geeft laat deze tijdens de les zien zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. De step kan in hoogte versteld worden. Op het rooster maken we onderscheid in de classic step op de maandagavond en de athletic step op de donderdagavond. In de athletic step ligt het niveau qua intensiteit hoger, en zal je merken dat je conditie snel omhoog gaat en je fitter wordt. De classic step is ook uitdagend maar heeft iets meer een fun factor.

"Steps Athletic voor intensiteit
en Steps Classic voor meer fun"

Ursula & Joris  (oprichters Club Repeat)