Shape is een laagdrempelige training met een mix van cardio en kracht.

Shape: verbeter jouw conditie en bouw spierkracht

De Shape is een hele geschikte les om mee in te stappen. Deze laagdrempelige les combineert cardio oefeningen met krachtoefeningen, waardoor je snel fitter wordt. In deze workout train je het hele lichaam, en zal je hartslag snel stijgen. De geweldige muziek neemt je mee tijdens deze workout en voordat je het weet is het al weer voorbij. We beginnen de les met cardio training, waarin we het tempo rustig opvoeren. We sluiten af met kracht, core of balans oefeningen.

Alle oefeningen zijn aan te passen aan je eigen niveau, hierdoor is het voor iedereen toegankelijk en heb je altijd een veilige workout. De instructeurs laten tijdens de les verschillende levels zien, zodat je kan kiezen in welk tempo of oefening je mee gaat. Zo heb je de mogelijkheid om te wennen aan de oefeningen en de les rustig op te bouwen .

De cardio oefeningen met interval elementen helpen om je conditie te verbeteren. Terwijl de krachtoefeningen juist spierversterkend zijn. We gebruiken tijdens de les verschillende attributen, zoals gewichten en weerstands banden. Tijdens deze les trainen we hard maar vinden we vooral het plezier samen heel belangrijk. Lijkt het je wat probeer deze les dan eens uit.

"Door de laagdrempelige oefeningen en verschillende niveau's is de Shape zeer geschikt voor beginnende sporters."

Ursula & Joris (oprichters Club Repeat)