BodyShape

Onze BodyShape les is een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen met onder andere een stukje cardiotraining.

Club Repeats BodyShape les

De BodyShape les is een toegangkelijke groepsles waarbij je werkt aan het verbeteren van je algehele fysieke conditie. De les combineert spierkracht en uithoudingsvermogen met cardio om een complete workout te creëren die gericht is op het verbeteren van je spierdefinitie en het verminderen van het percentage lichaamsvet.

Focus op buik, billen en benen

Tijdens de BodyShape les zul je oefeningen doen met je eigen lichaamsgewicht, dumbels/schijven en elastische banden om de spieren in je hele lichaam te trainen. De focus zal zijn op de buik, billen en benen, maar ook andere spiergroepen worden getraind zoals de armen.

Geschikt voor ieder niveau

De BodyShape les is geschikt voor beginnende en ervaren sporters, aangezien de oefeningen aangepast kunnen worden aan de individuele behoeften en doelen van de deelnemers. De instructrice geeft tijdens de les verschillende opties aan zodat iedereen mee kan doen op zijn eigen niveau.

BodyBalance-new-SQ-01_Club-Repeat-Hoogeveen
BodyBalance-new-CT-02_Club-Repeat-Hoogeveen
BodyBalance-new-CT-03_Club-Repeat-Hoogeveen
BodyBalance-new-SQ-02_Club-Repeat-Hoogeveen

Volop plezier en meteen de fysieke en mentale gezondheid bevorderen

Het doel van de BodyShape les is om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, terwijl je tegelijkertijd plezier hebt en geniet van de sociale interactie van het werken in een groep. De les wordt een keer per week gegeven door een ervaren en enthousiaste instructrice. BodyShape kan goed gecombineerd worden met andere lessen.

Dus als je op zoek bent naar een uitdagende en effectieve manier om je conditie te verbeteren en je lichaam in vorm te krijgen, dan is de BodyShape les zeker iets voor jou!

"BodyShape is een totale training voor jouw buik, billen en benen. Het geeft jou een fysieke en mentale boost."

Ursula & Joris (oprichters Club Repeat)