Samen met Club Repeat werken aan je doelen om je resultaten te behalen.

Met een glimlach de les verlaten

Vaak wordt gedacht dat lesgeven in een sportschool niet zo veel voorstelt. Hoe moeilijk kan het zijn. Wij hebben door de jaren heen veel verschillende lessen, instructeurs en lesgeefstijlen voorbij zien komen.

Hoe een instructeur voor de les staat is bepalend voor het succes van een les. Voor ons is een les succesvol wanneer onze deelnemers met een glimlach de zaal verlaten. Wij proberen de les altijd af te stemmen op de aanwezige deelnemers. We demonstreren meerdere intensiteitsniveau's zodat elke sporter zelf kan bepalen hoe ver hij wil gaan.

Club-Repeat_CT-1-88_groepslessen-fitness-krachttraining-cardio-Hoogeveen
Club-Repeat_CT-1-54_groepslessen-fitness-krachttraining-cardio-Hoogeveen

De personal touch in elke les

Naast de intensiteit vinden wij vooral ook de sfeer erg belangrijk. Het leuke van sporten in groepsverband is dat je elkaar kan motiveren en aanmoedigen. We geven al jarenlang samen les, en doen altijd onze best om onze deelnemers te leren kennen.

Deze persoonlijke touch maakt het ook makkelijker om mensen te coachen in het behalen van hun doelen. Of het nou gaat om afvallen, fitter worden, of gewoon lekker sporten om het sporten.

Wij zullen onze uiterste best doen om je een goede en bovenal leuke workout te bezorgen!

Club-Repeat_SQ-1-18_groepslessen-fitness-krachttraining-cardio-Hoogeveen

Ursula Den Hartog

Even voorstellen...

Ik ben Ursula, werkzaam als groepslesinstructeur. Begonnen als deelnemer in groepslessen en uiteindelijk zelf een opleiding gevolgd om les te kunnen geven. Dit doe ik nu 16 jaar met veel plezier!

Ik heb freestyle lessen gegeven en ben daarna met het Lesmills concept in aanraking gekomen. Hier heb ik verschillende certificaten in behaald, waaronder RPM, BodyCombat, BodyPump BodyStep en de CXWorx.

Ik heb bewust gekozen om hier mee verder te gaan omdat het toegankelijk is voor veel mensen.

Voor ieder wat wils

We werken met verschilende levels en opties en proberen iedereen een leuke en uitdagende les te geven met persoonlijk contact. Ook de muziek is een belangrijke drijfveer, elke drie maanden weer nieuwe toffe muziek. De lessen zitten goed in elkaar, er wordt veel aandacht besteed aan de techniek.

Mijn favoriete les is de Core. Deze les richt zich op de kernspieren (buik, rug en billen). De les duurt 30 minuten, en is ook mooi te combineren met een cardio les.

Als je deze les twee keer per week doet zal je merken dat je buikspieren snel sterker worden, je houding verbetert en je minder rugklachten zal hebben.

Club-Repeat_SQ-1-20_groepslessen-fitness-krachttraining-cardio-Hoogeveen

Joris Horsman

Even voorstellen...

Mijn naam is Joris. Ik ben sinds 2010 actief als groepslesinstructeur. In 2009 ben ik zelf begonnen als deelnemer bij een BodyPump les. Al snel merkte ik dat ik het erg leuk vond om elke les opnieuw te proberen mijn eigen techniek en timing te verbeteren en het maximale uit de les te halen.

Het duurde niet lang voordat de gedachte door mijn hoofd ging hoe het zou zijn om zelf voor de groep te staan. Toen mij gevraagd werd of mij dat wat leek, was mijn antwoord dan ook ja! In het begin vooral erg spannend, maar absoluut een leuke uitdaging.

Van Pump tot Attack

In de ruim 10 jaar dat ik ondertussen al les geef ben ik ook andere programma's gaan doen, zoals de Step en Attack.

Hoewel ik Attack nog maar het minst lang geef, is dit toch één van mijn favoriete programma's. Het is een enorm energieke les, waar ik al mijn energie als instructeur in kwijt kan.

Ik hou er van om mensen op te zwepen, zeker wanneer het echt zwaar wordt. Mensen uitdagen om net dat beetje extra te geven, ze helpen om hun grenzen te verleggen. Dat geeft mij een echte boost!

"Met twee lessen in de week bouw je echt aan jouw conditie en gezondheid"

Ursula & Joris - oprichters Club Repeat