Met Core krijg jij een krachtige buikspiertraining in slechts 30 minuten.

Core

Dit is een 30-minuten durende workout, die het beste van een groepsfitnessles en een Personal Training sessie combineert. Core concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, terwijl het ook de functionele kracht verbetert en het preventief werkt tegen blessures.

Gedurende 30 minuten, en zes verschillende tracks, train je de romp en spierlussen die je boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Het is geweldig voor het verstevigen en strakker maken van de buik- en bilspieren.

Trainen op jouw eigen niveau

Core is een krachtige les. In slechts 30 minuten worden de buikspieren flink uitgedaagd. De focus ligt op het bovenlichaam, maar ook de billen worden getraind. Er wordt gebruik gemaakt van verschilende weerstanden waaronder een tube (een soort elastiek) en gewichten. We hebben tubes met verschillende sterktes, grijs is licht, oranje is gemiddeld en zwart is zwaar.

Tijdens de les zijn er veel opties in de bewegingen. De instructeur zal ze tijdens de les allemaal doornemen zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Tijdens de les wordt er aandacht besteed aan de techniek, we vinden het belangrijk dat iedereen veilig beweegt. Pas je deze les twee keer in de week toe dan zal je in korte tijd merken dat je buikspieren sterker worden.

"Core is uitstekend te combineren met een andere les"

Ursula & Joris (oprichters Club Repeat)