BodyBalance

Met BodyBalance verbeter jij jouw houding, lenigheid, statische kracht en evenwicht.

LesMills BodyBalance

kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

BodyBalance-new-CT-04_Club-Repeat-Hoogeveen
BodyBalance-new-CT-03_Club-Repeat-Hoogeveen
BodyBalance-new-CT-01_Club-Repeat-Hoogeveen

Een motiverende mix

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten.

Waarom werkt BodyBalance?

Door een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een gestructureerde serie van stretches, bewegingen en poses op muziek, creëren we een holistische workout waardoor je je lichaam in harmonieuze staat en balans brengt.

"BodyBalance zorgt met een perfecte mix van bewegingen voor een totale training."

Ursula & Joris (oprichters Club Repeat)