Tijdens BodyPump train je jouw gehele lichaam met halterstang en gewichten.

BodyPump

BodyPump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

BodyPump is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Een reguliere les duurt 60 minuten. Club Repeat biedt ook een 30 minuten format aan voor deze les.

Train jouw gehele lichaam

BodyPump is een krachtige les. We maken gebruik van een halterstang met schijven. Je traint het hele lichaam met een relatief licht tot gemiddeld gewicht, waardoor je veel herhalingen kan maken om de spieren in vorm te brengen en te veranderen. Het mooie van deze les is dat je zelf bepaalt met hoeveel gewicht je traint en dat je dit rustig kan opbouwen.

De les begint met een Warming up, en in volgorde trainen we benen, borst, rug , triceps, biceps, benen, schouders en buik, en sluiten af met een cooling-down. We houden 3 maanden dezelfde choreografie aan, maar regelmatig mixen we met nummers voor de afwisseling en om de spieren weer een nieuwe impuls te geven. Deze les is toegankelijk voor iedereen!

"BodyPump is een zeer toegankelijke les en geschikt voor iedereen"

Ursula & Joris  (oprichters Club Repeat)