XCore-workout-logo-XS_Club-Repeat

XCore - Core Training

Effectief, Fun en een Efficiënte workout.

Wat is XCore?

XCORE® is een 45 minuten durende workout met de unieke XCO-trainer, waarmee jij optimaal calorieën verbrand. Dit is de enige training waarbij je zowel je core als cardio traint. In de workout verbrand je dus veel calorieën terwijl je ook de spiermassa opbouwt. Speciaal voor degenen die snel resultaat willen behalen.

XCore-CT-11_Club-Repeat-groepslessen-fitness-Hoogeveen

Hoe werkt de XCO-trainer?

De XCO-trainer is een rode buis die gevuld is met grit. Aan het begin en einde van elke beweging legt de XCO-trainer extra belasting op de spieren. Door de bewegingen met de XCO trainer te maken, beweegt het grid van deksel naar deksel, waardoor een disbalans In de core wordt gecreëerd.

Om deze disbalans te stabiliseren, dien je gedurende de gehele workout je core aan te spannen. Hierdoor train continue je core , wat zorgt voor supersterke buik en rugspieren. Waar komt dit op neer? Meer calorieën verbranden en sneller spiermassa opbouwen.

Voor wie?

Starter of gevorderd sporter? XCORE is voor iedere sporter zeer geschikt. Mede door de uitdaging en de kracht kun je de training doen op jouw eigen niveau. Daarnaast zijn er twee verschillende XCO-trainers; een M en L. Dus jij kiest de XCO-trainer die bij jouw niveau past.

"XCORE is een perfecte aanvulling op jouw kracht- en/of conditietraining"

Ursula & Joris (oprichters Club Repeat)