Ervaar zelf onze groepslessen, van kracht- tot conditielessen.

Intensieve, maar toegankelijke groepslessen

Bij Club Repeat werken we met het Les Mills concept, afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Les Mills is wereldwijd bekend en erg populair. Het zijn groepsfitnesslessen die heel toegankelijk zijn, iedereen kan mee doen. Er wordt gewerkt met motiverende muziek en er is veel aandacht voor choreografie en techniek.

Lessen 60, 45 of 30 minuten

We werken met verschillende formats voor de lessen. Het standaard format van 60 minuten. Hierbij kan je het maximale uit een programma halen. De focus ligt op een leuke en volledige workout in een uur tijd. Daarnaast is er een format van 45 en van 30 minuten. Dit is ideaal om in korte tijd effectief te trainen.

We selecteren speciaal de tracks en oefeningen zodat de 30 en 45 minuten formats goed op elkaar aansluiten. Zo kan je in minder tijd meer verschillende workouts doen!

CXWorx

CXWorx concentreert zich op de midsectie, versterkt en vormt de buik- en bilspieren, ook wordt de functionele kracht verbetert en het werkt tegen blessures.

meer informatie »

BodyPump

Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

meer informatie »

BodyAttack

BodyAttack is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden, dit alles op motiverende muziek.

meer informatie »

Step

Step is de energieke workout die met behulp van een in hoogte verstelbare step en eenvoudige bewegingen jou fitter maakt.

meer informatie »

Shape

De Shape is een laagdrempelige les met intervaltraining en krachtoefeningen.

meer informatie »

Plezier staat bovenaan

Op dit moment geven wij de BodyPump, Step, BodyAttack, Shape en de CXWorx.

Afhankelijk met welk doel je komt sporten, gaan we samen kijken welke lessen het beste bij je passen om je doelen te behalen.

Bij ons staat het plezier voor het sporten bovenaan!

"Elke week een kleine vooruitgang zorgt voor grote resultaten"

Club Repeat